Ruttengroep - Onderhoud aan vastgoed, infra en railinfra  - Veilig de trap op en af bij station Apeldoorn

Wij bij RuttenGroep vinden het een uitdaging om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen op het gebied van onderhoud aan infra. Ieder vraagstuk aan infra zien wij als een plezierige uitdaging. Wij willen het beste eindresultaat afleveren, zodat de opdrachtgever, maar vooral ook de reiziger, veilig, op het gemak en tevreden gebruik kan maken van infrastructuur. Eerst denken, dan doen!

In deze blog vertellen wij u over ons project: station Apeldoorn, klachten over gladheid en valgevaar.

Vraag station Apeldoorn

De trap op station Apeldoorn moet worden aangepast. Momenteel komen er veel klachten binnen over gladheid en valgevaar bij deze trap. Vooral als het vochtig is en bij vrieskou.

Foto's vooraf:

Stationapeldoorn1

Advies RuttenGroep

RuttenGroep deed onderzoek en constateerde:

  • Slijtage loopvlakken;
  • Geen slechtziende markering;
  • Uitholling treden door slijtage. Vergroot kans op gladheid.

RuttenGroep adviseerde het volgende:

  • Levering en montage anti-slip traptreden op bestaande treden. Dit houdt in dat de reiziger veilig de trap op en af kan. Ook als het vochtig is of als het gevroren heeft. Deze anti-slip traptreden zijn toegepast op alle trappen rondom het station en bij de fietsenstalling op station Apeldoorn. Daarnaast is er een gele markering aangebracht, wat ervoor zorgt dat de reiziger ook in het donker of bij slechter weer de traptreden goed kan zien.

Foto's na aanpassing:

Stationapeldoorn2

Het resultaat

Station Apeldoorn is meer dan tevreden. De klantverwachting is overtroffen, omdat RuttenGroep meer heeft opgelost dan aanvankelijk werd gevraagd. Daarbij hebben wij zeker geen onzinnige zaken aangepakt die het werk onnodig duur maken. Ruttengroep verdiept zich in de klant en komt met maatwerk oplossingen. Eerlijk en oprecht. Eerst denken, dan doen!  

Op zoek naar een onderhoudsbedrijf die u op deze manier kan helpen? Maak kennis!